Custom Menu

Latest From Our Blog

Creativitatea in familie

Creativitatea in familie

Daca aveti copii mici, aceasta perioada a fost cu siguranta o adevarata provocare: vremea rece si urata ne-a impus sa stam in casa alaturi de niste pusti plini de energie. Orice mama si tata cu frica de Dumnezeu stie ca cel mai mare pericol al vietii parintesti este sa fii intr-o incapare cu cel mic intr-o zi ploioasa: unul o sa vrea sa se joace, altul sa stea in pat toata ziua; unul sa alerge, altul sa aiba liniste si pace. Ce mai, este o reteta pentru un dezastru daca nu ai un plan bine pus la punct.

Pentru multi parinti a devenit deja o obisnuinta sa isi petreaca timp jucandu-se cu cei mici si cred cu tarie ca aceasta este o minunata oportunitate de bonding cu copiii, dar si terapie pura pentru adulti. Cand schimbi macazul si te concentrezi pe activitati practice – sa construiesti, sa decupezi, sa lipesti – te detasezi de tot stresul acumulat intr-o zi obisnuita.

Asadar, pentru seara de astazi sau pentru urmatoarele zile ploioase cand nu puteti iesi in parc la alergat, am gasit solutia perfecta: platforma Creative Park, plina de idei minunate pentru a crea o multime de figurine din hartie alaturi de cel mic.

Pe Creative Park poti downloada modele de felicitari, de jucarii sau animale, personaje, constructii arhitecturale iconice si o multime de alte nebunii. Va recomand imprimanta Canon PIXMA TS9050 din imagini, alaturi de consumabilele originale Canon pentru printarea acestor sabloane care se gasesc gratuit pe platforma, fiind un model foarte bun. Va mai trebuie o foarfeca, lipici si hartie…cat mai multa, pentru sa sigur o sa o folositi repede! Plus rabdare si chef de joaca.

Anul trecut, in preajma Craciunului, am facut pentru Vlad o masina de pompieri cu care s-a jucat saptamani in sir. Din hartie fiind, a cedat, insa si-o aminteste foarte bine si acum. Cand i-am spus ca facem iar acest proiect, m-a intrebat daca nu refacem masinuta aceea. L-am refuzat (intr-un mod abil), si vi-l parasc si voua: eu am dus tot greul, un deget nu a ridicat sa ma ajute! Insa anul acesta e mai mare si a promis ca ma ajuta sa facem o statie de politie si un avion! Ambitios micul meu inginer, am de gand sa ii documentez progresul. Tot ce sper eu este sa finalizam totul pana la Paste, ca sa ne apucam de ceva nou in zilele acelea libere!

In plus, eu m-am pregatit deja pentru cina de Paste cu cateva obiecte pentru fotografii: urechi de iepuras din hartie, ochelari cu oua si alte forme, toate disponibile in kit-ul de Paste. Nu este fun doar pentru copii, ci si util pentru a crea decoratiuni pentru evenimente si sarbatori. Iar pentru zen complet, va recomand sa stati cu cei mici si sa lucrati cot la cot cu ei. Te deconecteaza de orice stres posibil!

In incheiere, vreau sa stiu ce nota imi dati pentru lampionul de hartie pe care l-am realizat cu ajutorul platformei Creative Park, si care imi aduce aminte de ultima noastra vacanta in Vietnam. Am muncit ceva si tura asta!

4Comments
  • Teogirl/ 28.03.2018Reply

    Draga mea, esti minunata!
    Eventual note muzicale pe fundal pentru cat de creativa si implicata esti in ceea ce priveste pustiul. 😉

  • Sorina/ 28.03.2018Reply

    Arata extrem de bine, dar sigur Vlad nu a fost prin preajma… altfel nu iesea cum trebuie. ??!

    Cred ca de data asta se va implica mai mult pt ca deja este mare si stie precis ce vrea??!

    Idei tare faine pe aceasta platforma ?!
    Bizzz si enjoy maxim alaturi de Vlad si de ce nu…Radu!?

    • Dana/ 30.03.2018Reply

      Se implica cerandu-mi categoric anumite obiecte. Se vede ca a crescut pentru ca e foarte sigur pe cea vrea 🙂

  • Antohi/ 29.03.2018Reply

    Acolo ai dulceață !

Leave a Comment