Custom Menu

Latest From Our Blog

4 trenduri de facut, nu de cumparat

4 trenduri de facut, nu de cumparat

Sunt cateva trenduri efemere tare simpatice in aceasta primavara si am sa te indemn la putin lucru manual inainte de a te decide sa le cumperi- nu de alta, dar sunt tare usor de facut! Sunt convinsa ca te poti descurca cu putina pregatire si cateva ore de investit.

Slide1 (1)

  1. Puloverele cu diverse decoratiuni sunt foarte populare insa ai putea foarte bine sa salvezi niste sute de lei (sau mai mult, daca iti place sa te duci pe Net-a-Porter) orientandu-te catre cateva ore de cusut in confortul propriei canapele. Poti gasi pietre colorate de la vechile coliere sau poti cumpara bilute din lana sau ciucuri de la mercerii! Exista o multime de culori si sortimente- trebuie doar sa alegi paleta de culori care iti place. Pentru un pulover inchis la culoare, adauga putina viata cu niste bilute de lana roz sau portocalii. Instructiuni detaliate, aici.

Slide3 (1)

  1. Blugii cu diverse mdoele sunt cel mai usor lucru de personalizat! Fie ca alegi sa ii carpesti cu diverse bucati din denim reciclat de la geci prea uzate sau de la blugi rupti si demodati, fie ca alegi sa cosi un model brodat, ai o gramasa de optiuni. La aceasi mercerie la care te duci sa cumperi ciucurii, vei gasi aplicatii de modele brodate- flori in majoritatea cazurilor. Alege o paleta de culori care-ti place si apoi coase-o chiar tu! In 10 minute ai o pereche de blugi trendy! O alta idee geniala, aici.

 

Slide2 (1)

  1. Sandalele cu imprimeuri abstracte in culori foarte puternice sunt pe val- personalizeaza o veche pereche de sandale deschise in 5 minute! Alege o esarfa sau o bucata de material cu un imprimeu care iti place, infasoar-o si inoad-o de-a lungul baretei din fata. O poti lipi, daca esti ferm convinsa ca este un model care iti place, sau o poti fixa temporar, pentru a o purta de cateva ori. Nimic mai simplu! Mai multe detalii aici.

Slide4 (1)

  1. Bijuterii cu motive artizanale- iti ia mai mult timp pentru ca e un proces migalos, dar uneori te ajuta, ca si tricotatul, sa iti limpezesti gandrile si sa te relaxezi. Probabil ca ai deja o gramada de gablonturi pe care nu le mai folosesti- alege de la mercerie niste sfoara colorata, colecteaza si asorteaza margelele colorate sau metalice intr-un model care-ti place, aranjeaza-le pe sfoara si termina totul innodand 2 ciucuri la capetele sforii, pentru un efect cat mai autentic. Si voila- ti-ai facut o bratara de designer intr-o ora! Nu am mai pus un exemplu de cum sa-l faceti singuri ci mai multe modele foarte dragute pentru inspiratie, toate de la Aurelie Bidermann!

Sper sa fie utile aceste sfaturi, pentru ca uneori, ce-i drept foarte rar, se mai intampla sa fie adevarata vorba aia a mamei: “Pai Dana, asta puteam sa-ti fac si eu, ce arunci banii degeaba?!”

8Comments
  • luiza/ 06.04.2015Reply

    Imi place cel mai mult ideea cu sandalele ca nu m-as fi gandit la asa ceva. Gablonturi am mai facut, asa ca am si materie prima pentru orice pulover, jeans sau bratara 🙂 Multumim de ponturi
    https://mamisicopilul.blogspot.ro

  • cristina dragomir/ 06.04.2015Reply

    imaginatie sa fie si timp ca in rest….multe hainute pot fi modificate si aduse ”la zi”

  • Roxy/ 06.04.2015Reply

    Foarte interesant postul,multumim!

  • Ana Maria Blog/ 06.04.2015Reply

    Ce chestii dragute. Chiar merita incercate ideile propuse de tine. Multumim pentru inspiratie 🙂

    https://fashionsofa.net

  • Mona/ 07.04.2015Reply

    haha acum iti dezvalui un secret, eu am o cutie de carton destul de mare, plina cu ate, margele, sarma si te miri ce alte chestii folositoare unei partide de “craft”. dupa cum bine spui, pe mine ma relaxraza, ma apuc de o bratarica sau un colier chiar fara sa-mi dau seama….ma uit la un film si mainile mele “croseteaza” ceva bijuterie. mai sti gluma cu oile/vacile care crosetau caramizi intr-un bec? era ceva gluma seaca care pe mine ma amuza in liceu 🙂

  • Gabriela/ 08.04.2015Reply

    Buna Dana,
    As putea sa achizitionez plicul moon de undeva saptamana aceasta in afara de comanda pe site?
    Astept cu interes un raspuns.
    Multumesc

  • Maria/ 08.04.2015Reply

    vaaai. da, si mie imi place sa modific tot felul de lucruri, ba chiar anul trecut mi-am facut un pulover ca cel de mai sus.
    La pantofi n-am curaj sa ma bag dar as incerca la fustite si rochite.
    http://www.gossipme.ro

  • Adela/ 20.04.2015Reply

    Eu fac tot felul de handmade (bentite, brose, coliere) iar ideea cu aplicarea perlelor pe jeansi e chiar pe placul meu 😀 Multumesc!

Leave a Comment