Custom Menu

Latest From Our Blog

Concurs: Lingoul de Aur

Concurs: Lingoul de Aur

Trebuie sa recunosc ca am ras  cevacitindu-va mesajele. In scutece, la ghivece, in cusca cainelui, in grota, in congelator, in papusi, in parchet, in ramele de la perdele, in sacul aspiratorului sau “unde pune mama bine lucrurile”… o gramada de idei ingenioase de a ascunde lingouri de aur. Se vede ca v-a placut jocul, in urma caruia avem si o castigatoare:

Am facut tragerea la sorti, iar castigatoarea este autoarea mesajului:

Georgiana

Buna Dana! Fiind vorba de sute de lingouri cred ca intr-o pestera ar merge ascunse.

Felicitari, Georgiana! Vei fi contactata pe mail (sper ca e valid cel din semnatura), pentru a intra in posesia acestui premiu super original, oferit cadou de AXN: un lingou aur (5 grame).

Felicitari si voua pentru raspunsurile creative si bafta la urmtoarele concursuri pe blog.

Desi marturisesc ca nu ma uit la seriale asa de des pe cat mi-as dori, pastrez totusi o lista scurta pe care imi propun in fiecare sezon sa o bifez. Un astfel de exemplu este serialul “Unde dai si unde crapa” (Snatch), serial inspirat din filmul fenomen omonim regizat de Guy Ritchie, film care m-a dat peste cap la vremea respectiva, pentru montajul, muzica si umorul absolut memorabile. Asadar, nu intamplator serialul care va incepe in seara aceasta pe AXN este chiar in capul listei mele.

 

EN: Although I must admit I don’t watch TV series as often as I would like to, I do keep a short list I propose to check off each season. One example would be “Snatch”, series inspired by the phenomenon movie directed by Guy Ritchie, a film which totally blew my mind at that time, for its absolutely memorable montage, music and humor. So, it’s not an accident that the series which is about to air tonight is right at the top of my list.

1 3 5 7 9 1124810De ce merita sa urmariti acest serial? In primul rand apar cateva fete taaaare familiare. Pentru fanii seriei Harry Potter (eu!), serialul Unde dai si unde crapa (Snatch) il are in cast pe Rupert Grint (Ron!), care este excelent in rolul lui Charlie, un pusti bogat si rebel, dar il aduce iar pe ecranul TV-ului din living si pe Ed Westwick, aka Chuck Bass din Gossip Girl, care acum este un gangster cubanez. Sunt doi actori care au avut roluri iconice in niste seriale si filme fenomen, asa ca in mod sigur o sa fie interesant sa ii vedeti acum in ceva complet diferit.

Un alt lucru care a fost fix pe inima mea a fost styling-ul acestui show. Sunt o multime de seriale care au costume incredibile, fie ele contemporane sau de epoca, esentiale in a reproduce spiritul unei anumite perioade sau a unui anumit loc. Ce este absolut fantastic la Unde dai si unde crapa (Snatch) este ca preia stilul costumelor din filmul cu acelasi nume si il duce la un nivel mult, mult mai inalt si mai actual. Gangsterii din Londra au un stil cool, eclectic si foarte colorat, care mi s-a parut ca poate cu succes sa castige inima oricarei fashioniste. De altfel, cred ca v-ati prins deja ca tinuta mea posh de astazi este inspirata din atmosfera acestui serial. Dar ce mi se pare interesant e ca in sfarsit este explorata moda masculina, care este destul de neglijata in filmele de astazi. Sigur ca un barbat elegant este cel imbracat la costum, insa stim deja ca si barbatilor le place sa fie mai relaxati si cool, asa ca un serial care arata si alte stiluri decat cel clasic cred ca e bine-venit!

Si un al motiv sa va uitati la Unde dai si unde crapa in aceasta seara este ca am un mic concurs pentru voi, tocmai bun sa va faca sa fiti si mai curiosi pentru ce v-a pregatit AXN! Pentru ca primul episod este despre un jaf din care rezulta mult aur, as vrea sa imi raspuneti la urmatoarea intrebare:

“Cum si unde ati ascunde voi niste sute de lingouri de aur?”

Intreb, nu de alta, pentru ca fix acesta este premiul: un lingou de aur! O nebunie, nu? Va astept raspunsurile timp de o saptamana, dupa care voi alege prin tragere la sorti castigatorul lingoului de aur (5 grame). Succes!

AXN_Snatch 270x215mm+bleed_v1_preview

Premiera serialului Unde dai si unde crapa este in aceasta seara, pe AXN, la ora 23:00. Trailerul e mai jos!

In poze port: rochie Aqua by Aqua, geaca Asos, pantofi Acne, cercei Zara.

EN: Why is this series worth watching? First of all there are some veeery familiar faces. For the fans of the Harry Potter series (me!),  Snatch also casts Rupert Grint (Ron!), who is excellent in the role of Charlie, a rich and rebellious kid, but also brings to the living room TV screen Ed Westwick, aka Chuck Bass from Gossip Girl, who is a Cuban gangster now. These are two actors who have had iconic roles in some phenomenal series and movies, so it will definitely be interesting to watch them in something completely different.

Another thing I really liked was the styling in this show. There are many series with incredible costumes, whether they are contemporary or historical, essential to reproducing the spirit of a certain period or a certain place. What is absolutely fantastic about Snatch is that it takes the style of the costumes from the movie with the same name to a much, much higher and more timely level.  The London gangsters have a cool, eclectic and very colored style, which I think can win the heart of every fashionista. So, I guess it’s clear now that my posh outfit from today is inspired by the mood of this series. But what I find really interesting is that men’s fashion is finally explored, because usually it is pretty neglected in the movies from today. Surely an elegant man is the one wearing a suit, but we already know that men also like to be more relaxed and cool, so a series which shows other styles than just the classical one is more than welcome!    

And another reason to watch Snatch tonight is that I have a small contest for you, just right to make you curious enough for what AXN has prepared for you! Because the first episode is about a robbery with much gold, I would like you to answer the following question:

“How and where would you hide some hundreds of gold ingots?”

I am asking because this is precisely the prize: a gold ingot! Crazy, right? I am expecting your answers for a week, and after that I will randomly choose the winner of the gold ingot (5 grams). Good luck!

The premiere of the series Snatch is tonight, on AXN, at 23:00. The trailer is above!

In the pictures I am wearing: Aqua by Aqua dress, Asos jacket, Acne shoes, Zara earrings.

Sinceritate pascala
Cu copilul in Bangkok

Comments

320Comments
 • ELZ/ 19.04.2017Reply

  Hmmm, ce intrebare interesanta 😀 Le-as ascunde undeva la vedere, insa camuflate cumva. O varianta ar fi sub podea – sub o trapa deghizata foarte bine peste care ar veni parchetul.. Sau as construi o casuta pt. catel, din lingouri acoperite cu un alt material.

 • Ana/ 19.04.2017Reply

  Le as topi si as face ceva tevi din ele, vopsea deasupra si le pun la un gardul de la terasa

 • diana/ 19.04.2017Reply

  în sacul cu mâncare al câinelui ^_^

 • Gabi/ 19.04.2017Reply

  Le-as zidi. As face un perete dublu, din caramida sau rigips. Sau sub podea,

 • Iuliana/ 19.04.2017Reply

  As ascunde lingourile in casa sub parchet.As pune lingourile si apoi as acoperi pardoseala cu parchet.

 • Corina/ 19.04.2017Reply

  In camera de camin a fratelui meu, pe care o imparte cu alti 3 baieti la fel de ordonati, n-ai vrea sa te apropii de ‘abisul’ acela.

 • MIHAI PAULA/ 19.04.2017Reply

  In perete…..n-ar banui nimeni, bineinteles ca as face peretele, cum a fost…..:)

 • Irina Toma/ 19.04.2017Reply

  Cu siguranta cel mai save mi s ar parea sa le ingrop in curtea din spate,hihi.
  pupicixxx

 • Larisa/ 19.04.2017Reply

  Sunt multe ascunzisuri, dar in cazul lingourilor eu le-as ascunde in cutiile cu pantofi , in cuptor sau poate chiar in frigider. Nu cred ca hotilor le-ar trece prin cap sa caute acolo. (doar daca le-ar fi foame si intai s-ar opri la frigider) Undeva cat de cat la vedere dar in acelasi timp ascunse. In oala cu supa, in cutia de margarina sau borcanul cu zacusca :)) Succes tuturor 🙂

 • Lazar Ramona/ 19.04.2017Reply

  L-as ascunde in pivnita, in butoiul cu varza murata

 • Roxana/ 19.04.2017Reply

  Buna Dana, eu as ascunde lingourle in boxa de la bloc. Foarte funny concursul. Felicitari!

 • Nelida/ 19.04.2017Reply

  Le-as ascunde in podea, sub parchet.

 • Adela/ 19.04.2017Reply

  Hei, salutari! Le-as ascunde in casa parinteasca alor mei, deoarece acolo sta doar tatal meu si sunt sigura, absolut 100% ca el nu cauta prin casa comori! :))) si as merge mereu sa le admir si sa le sterg si sa le mangai! :)))❤ ar fi un sentiment frumos sa stii ca ai o asigurare de genul…in cazul in care se intampla ceva sa stii ca ai pe ce sa pui mana! 🙂

 • Ioana/ 19.04.2017Reply

  As ascunde niste sute de lingouri de aur intr-un seif pe care l-as baga in perete.

 • Alma Pislaru/ 19.04.2017Reply

  Indiferent dacă stai in casa ta sau in chirie, congelatorul este un aparat indispensabil găsit practic în toate casele. Accesibilitatea și comoditatea acestei opțiuni este excelenta, deoarece nu are nevoie de nici o modificare structurală a spațiului de locuit. Produse alimentare, recipientele de înghețată etc, pot fi umplute cu grijă, cu obiecte de valoare, creand astfel si un spatiu ignifug eficient. Temperatura în sine va avea efecte de conservare. Spațiul este o limitare aici, dar pentru că congelatoare sunt rareori ținte pentru jafuri, ele pot servi ca o opțiune de stocare secundară discretă.

 • Voicu Cristina Georgiana/ 19.04.2017Reply

  Cred ca as incerca in casa sa-l ascund, cumva la vedere dar sa nu iti treaca prin cap ca s-ar afla acolo. Cateva decoratiuni langa ca sa nu atraga atentia foarte tare insa daca il arat cuiva sa zica: “ppff,ce tare,acum ca mi-ai spus il vad perfect insa altfel nici nu ma gandeam.”

 • maria ene/ 19.04.2017Reply

  As ascunde lingourile in camara intre borcane, sticle, bidoane

 • Grigoras Titina/ 19.04.2017Reply

  In congelator . 🙂

 • Ivona/ 19.04.2017Reply

  Le-as ascunde in dulapul socrilor, in camera sotului de cand era el mic. S-a dovedit nelimitat din punct de vedere al spatiului pana acum.. landoul, scoica si ce mai devine inutil pentru copil au incaput foarte bine acolo 🙂

 • Andreea M/ 19.04.2017Reply

  Desi suna putin sinistru, cred ca varianta cea mai ok de a ascunde lingourile ar fi in groapa unui mormant proaspat, fiindca e la vedere dar nici nu da de banuit in acelasi timp 🙂

 • Anushka/ 19.04.2017Reply

  Le-as ingropa undeva in padure si as face o harta ca sa le pot gasi

 • doris/ 19.04.2017Reply

  Le-as ascunde in fantana din curtea parintilor si le-as folosi numai daca e neaparat

 • maria/ 19.04.2017Reply

  Eu le-as ascunde in podul casei ca sigur acolo nu cauta nimeni

 • Lavinia Suta/ 19.04.2017Reply

  “Cum si unde ati ascunde voi niste sute de lingouri de aur?”

 • Lavinia Suta/ 19.04.2017Reply

  Le-as ascunde în garajul din curtea bunicilor, sunt atâtea chestii depozitate acolo, încât nimeni nu ar găsi lingourile

 • Catalina/ 19.04.2017Reply

  Le-as ascunde intr-un seif mascat in perete :).
  Dar nu o sa am niciodata atatea lingouri… deci, no worries 🙂

 • Adutza/ 19.04.2017Reply

  Unde: in canalizarea Bucurestiului de sub palatul parlamentului
  Cum: unul cate unul ca sa le pot numara temeinic 😉

 • Dascalescu Andrada Sorina Atnana/ 19.04.2017Reply

  L-as ascunde în sacul de la aspirator, pentru ca cred ca nimănui nu i-ar trece prin cap sa caute în gunoi, sau într-o jucărie de-a celui mic.

 • Bianca/ 20.04.2017Reply

  Le-aș ascunde în cimitir. Aș săpa o groapă, aș pune cruce și tot ce trebuie ca să semene cu un loc de odihnă credibil :).

 • Rebreanu Sebastian/ 20.04.2017Reply

  pe fundul marii l-as ascunde

 • Clinciu Elena/ 20.04.2017Reply

  l-as ascunde in spatele casei sub garaj

 • Aldea Roxana/ 20.04.2017Reply

  Intr-o masina abandonata in curtea mea, in portbagaj

 • sabo ciprian/ 20.04.2017Reply

  l-as baga sub pamant, sub cusca cainelui

 • rebreanu horatiu/ 20.04.2017Reply

  l-as duce in padure si l-as ingropa la radacina unui copac pe care l-as insemna

 • Aldea Constantin/ 20.04.2017Reply

  l-as topi si as face din el o masuta de cafea pe care as pune-o in sufragerie

 • zirbo bogdan/ 20.04.2017Reply

  cred ca l-as pune chiar in pertele casei sub zugraveala

 • Aldea Aurica/ 20.04.2017Reply

  As spune ca e usor de ascuns, dar nu e, mai ales ca e greu. Deci l-as imparti in parti egale si l-as lasa la rude in camara

 • Vlad Rebreanu/ 20.04.2017Reply

  as da jos bucati din parchet si l-as pune pe tot acolo

 • Andreea Dolha/ 20.04.2017Reply

  In ghivece de flori mari, ca e plina curtea mea de asa ceva

 • Alina ABrudan/ 20.04.2017Reply

  As face din el un uscator de rufe, asa s-ar integra perfect in casa mea si nimeni nu ar banui nimic

 • alin mondoc/ 20.04.2017Reply

  E greu de ascuns atata aur pentru ca e greu. Am o curte plina de dale. Cred ca l-as ascunde sub dale

 • Rebreanu Monica/ 20.04.2017Reply

  Intr-un lac, l-as arunca din barca.

 • Diana Aldea/ 20.04.2017Reply

  Cred ca l-as face bucati mici mici si l-as pune in nisipul din curte.

 • Sever Velcherean/ 20.04.2017Reply

  Am la casa de la tara, 3 vaci si 3 cai. Toti 6 produc mult ingrasamant natural. Cred ca o sa-l ascund in gramada de ingrasamant 😀

 • ORASANU CONSTANTIN/ 20.04.2017Reply

  Intr-un seif din casa.

 • Oprescu Marian/ 20.04.2017Reply

  Sub patul din casa. Nimeni nu cauta acolo, la cate obiecte pierdute sunt jos

 • iuga ioan/ 20.04.2017Reply

  intr-un avion privat, as face un loc special

 • radu davidescu/ 20.04.2017Reply

  In zidul casei mele de la bunici.

 • Gheorghiu Madalina/ 20.04.2017Reply

  In toaleta din curte, intr-un sac inchis ermetic

 • Loke Barna/ 20.04.2017Reply

  Intr- masina de spalat, as scoate betonul pe care-l are pentru stabilitate si as pune aur.

Leave a Comment