Custom Menu

Latest From Our Blog

Summer Well 2017

Summer Well 2017

De ce imi place atat de mult acest festival:
EN: Why I like this festival so much:

Abia anul acesta mi-am dat seama de ce e acest festival atat de misto. Nu stiu cum sa explic, dar pare ca la Summer Well nu vin hateri. Nu isi gasesc locul acolo. Sau poate ca pur si simplu se pierd in multimea de oameni frumosi. Oamenii aia pozitivi, prietenosi, intreprinzatori, deschisi, care nu se supara din orice, care nu cauta nod in papura, care nu te privesc cu un ochi circumspect si cand le torni o limonada. E pur si simplu o atmosfera incredibil de buna. Si poate ca tocmai de aceea atat de multi parinti sunt insotiti de copii. Noi am fost cu Vlad in fiecare an, inca de cand avea 5 luni si castile antifonice pareau gigantice pe langa capsorul lui aproape chel.

Asadar, a fost o bucurie sa particip anul acesta cu Rulota Moon la Summer Well. Iar cea mai mare satisfactie o aveam cand pe paturile mele de la nunta, pe care le asezasem pe iarba in jurul rulotei, se asezau tineri cu o bere in mana si se lungeau la povesti. Toate acestea sub ghirlandele de la botezul lui Vlad, caci – dupa cum observati – TOTUL este foarte personal cand vine vorba de Moon (si in general de tot ce fac din placere si nu ca ma pune cineva). Abia astept sa mai avem astfel de ocazii in care sa ne intalnim. Astept propuneri de la non-hateri!

In poze port: salopeta Lure, brau Zara, basca vintage, choker Katerini Mou, tenisi Bensimon. Costum H&M, bustiera Zara, choker Forever 21.

EN: I only realized this year why this festival so cool is. I don’t know how to explain, but it seems that there are no haters at Summer Well. They just don’t fit in there. Or maybe they just blend in the crowd of beautiful people. Those positive, friendly, open minded, hard working people, who don’t get upset over everything, who don’t look for things to comment on, who don’t give a you weird look when you pour them a lemonade. It’s simply an unbelievably good vibe. And maybe that’s why there are so many parents with their kids. We took Vlad every year, ever since he was 5 months old and the soundproof headphones looked gigantic on his tiny and almost bald head.

So, it has been a real joy to be at Summer Well with the Moon Trailer. And the biggest satisfaction I had was when there were young people holding a bear and sitting on my blankets, which I had laid down on the grass around the trailer, the same blankets I used at our wedding. And all of this under the decorations from Vlad’s baptism, because- as you can tell- EVERYTHING is very personal when it comes to Moon (and basically to everything I do out of pleasure and when no one makes me). I can hardly wait for other occasions like this to meet with you. I am waiting for suggestions from non-haters!

In the pictures I am wearing: Lure overall, Zara girdle, vintage hat, Katerini Mou choker, Bensimon sneakers. H&M suit, Zara bustier, Forever 21 choker.

Intrevedere dupa o saptamana
Imbracata ca o mama

Comments

10Comments
 • Oana/ 21.08.2017Reply

  Am citit brau şi voiam să te întreb ce e această nouă piesă vestimentară, dar m-am prins imediat că e brâu :))). Foarte frumos decorul, eşti inspirată ca întotdeauna! Poate ajung şi eu vreodată la vreun astfel de eveniment, ca să ne cunoaştem. 🙂

 • Ela/ 21.08.2017Reply

  Frumoasa atmosfera!
  Stiu ca esti expusa la tot felul de comentarii rautacioase, dar parca prea sunt scosi in evidenta “haterii” in acest articol. Cel mai sanatos este sa ignori prezenta lor… a-i considera sau a le raspunde nu face altceva decat sa le dea mai multa satisfactie.

  • Dana/ 21.08.2017Reply

   Pai chiar nu are legatura cu haterii din mediul online postarea mea. Spuneam ca la acest festival parca lipsesc oamenii aceia care aduc o energie negativa unui loc, care sunt pusi pe cearta sau mai stiu eu ce. Pentru ca efectiv ai senzatia ca la Summer Well esti inconjurat de oameni toleranti, prietenosi, care stiu sa se bucure. Dar chiar nu m-am referit la haterii de pe blog sau din viata mea, ci era la modul general. E o chestiune pe care am discutat-o si pe care mi-au confirmat-o si alti colegi de festival 🙂

   • Ela/ 22.08.2017Reply

    Ma bucura energia pozitiva si de altfel se si vede din poze! Restul nu conteaza. 😉

 • Ewa Macherowska/ 21.08.2017Reply

  Love this post! x

 • Aida/ 22.08.2017Reply

  In aceste poze parca esti graviduta.😀
  Esti o frumoasa oricum,tinuta imi place maxim,iar rulota e vis.
  Bravo Danuca!
  Se vede ca pui pasiune in tot ceea ce faci.😍

 • Alexandra/ 22.08.2017Reply

  Unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului!
  Superbe poze!
  Continua tot asa! Multa multa bafta!

 • Stefania/ 22.08.2017Reply

  Iata ca se pot afce si festivaluri frumoase. Cu adevarat frumoase nu numai de fite si cum spui si tu, unde sa nu vina barfitorii (traducerea corecta a haterului) si unde sa fie numai lururi minunate. Superba rulota!

 • PestControl/ 28.08.2017Reply

  Spre rusinea mea, inca nu am fost la Summer Well. In fiecare an imi propun, aman sa cumpar biletele si apoi intervine ceva. Anul acesta nu am fost in Bucuresti, sper la anul sa reusesc sa ajung :D. Outfitul din prima poza imi place LA NEBUNIE!

 • Magazin Universal/ 31.08.2017Reply

  Salopeta Lure iti vine foarte foarte bine, felicitati pentru modelul prezentat!

Leave a Comment